Onze diensten

Ons allround team vol met professionals gaat elke dag energiek en vol passie voor u aan de slag. Geen uitdaging is te gek!

Sitemanagement

Wij bieden gespecialiseerde, projectmatige ondersteuning bij alle technische vraagstukken. Of het nu gaat om werkzaamheden ter plaatste uit te voeren of ondersteuning op afstand, u kunt van ons verwachten dat wij dit altijd met een duidelijk en gestructureerde aanpak doen. Wij verlaten het project niet eerder dan wanneer alles naar tevredenheid draait. 

Intra logistics

Nieuwbouw, onderhoud of storing. Door onze ruime ervaring met verschillende Intra logistieke systemen hebben deze geen geheimen meer voor onze specialisten. Wij zijn hierdoor niet alleen erg flexibel inzetbaar op het gebied van installatie en onderhoud, ook kunnen wij u goed adviseren in een verbetering van de workflow binnen uw bedrijf.

Industrial Services

BBTS zorgt er voor dat uw machines draaien. De basis van onze service bestaat uit onderhoud, revisie en installatie van uw hele industriële machine park. Of het gaat om reguliere onderhoud of een storing, wij staan voor u klaar.

BENIEUWD WAT WIJ NOG MEER KUNNEN?

NEEM CONTACT OP MET ONS